WELKOM IN HET GASTENBOEK VAN MARIO

BESTE VRIENDEN, SCHRIJF HIER EEN GROET IN MIJN GASTENBOEK
Geschreven door Mark, 31. okt, 2021
Ik heb u eerder geschreven met de vraag of ik foto's kan versturen via uw contactformulier. Het lijkt er op dat dit hier kan, vandaar de poging..
E-mail:
Geschreven door Mark, 20. jun, 2020
Het vorige bericht ging niet helemaal goed, excuus. Ik heb een oude brievenbus op de kop getikt alleen kan ik hier, na het nodige onderzoek, niets over vinden. Hebt u enig idee uit welk jaar deze brievenbus komt?
E-mail:
Geschreven door Mark, 20. jun, 2020
Ik heb
E-mail:
Geschreven door Hans Kremer, 8. jul, 2019
Tijdens een bezoek aan het Nederlandse Openluchtmuseum in Holland, Michigan kwam ik bijgesloten brievenbus tegen
E-mail:
Geschreven door Henny Dekker, 25. mrt, 2019
Ik heb genoten dit oude PTT Post gebeuren na lange tijd weer terug te zien en te zien waar mijn werk terrein in da jaren heeft gelegen. in 40 jaar trouwe dienst de post verlaten als groepsleider der PTT in Dordrecht
E-mail:
Geschreven door John, 7. mrt, 2019
Ik heb een Postpet hij lijkt wel wat op een pet van de Nederlandse Spoorwegen. Weten jullie bij welk dienstonderdeel deze is gebruikt.
E-mail:
Geschreven door Danniella, 15. dec, 2018
Nice site
E-mail:
Geschreven door Aubrie, 26. sep, 2018
Behandel uw ondergeschikten zoals u zou worden behandeld door uw minderjarigen.
Geschreven door Ella, 14. apr, 2018
Wat een geweldige site, hou van alle details op je site!
Geschreven door sokuvo, 19. aug, 2016
Leuke site proficiaat.
Geschreven door MarthaLuster, 28. jul, 2016
Om vonk vaak barsten op de harde slijpsteen.
E-mail:
Geschreven door Myrna, 14. mei, 2016
Om kracht in onze strijd te winnen, moeten we een positief perspectief van de beginselen van het heilsplan hebben. We moeten ons realiseren dat we een persoonlijke Verlosser wie we kunnen vertrouwen en zich tot in onze tijd van nood.
Geschreven door Coert Winkel, 25. okt, 2015
Ik heb van 1979 tot 1984 bij de PTT gewerkt op de inklaring 6e en 7e etage Oosterdokskade. Ik weet dat er in de kelder van het gebouw allemaal oude brievenbussen hingen.
Mijn vader gaf muziekles in de kelder.
Ikzelf was vanaf 1970 tot 1995 solotrompettist van de KAPH.
In 1984 ben ik bij de NS gaan werken. Door mijn binding met de post heb ik de brievenbus op het 1e perron van Amsterdam CS weten te behouden als monument.
Een hele mooie tijd gehad bij de post.
E-mail:
Geschreven door Hans Rombouts, 9. sep, 2015
Leuke collectie. Een feest der herkenning voor een oud PTTer die vanaf Aug. 1970 tot 2011 in dienst is geweest, eerst het staatsbedrijf en veel later Postkantoren BV.
Aangenomen als kantoorambtenaar en (door opheffing) vertrokken als baliemedewerker in Breda. Voor mij heeft het oude staatsbedrijf nog steeds de beste herinnering. Ook als brandweer en persluchtinstructeur bij PTT bezig geweest. Jou site doet mij goed, veel succes met het uirbreiden van je mooie collectie!!
E-mail:
Website:
Geschreven door Irma, 19. jul, 2015
Dag Mario,

Ook ik heb voorheen als postbode bij Ptt Post gewerkt. Door reorganisatie ben ik er toen weggegaan. Maar de interesse voor brievenbussen is altijd gebleven. Vooral jullie verzameling met oude Ptt Post brievenbussen, maar ook brievenbussen van buitenlandse posterijen vind ik erg mooi en blijven altijd mijn aandacht trekken. Ik heb het postgebeuren nooit helemaal achter me kunnen laten. Inmiddels verkoop ik zelf brievenbussen via internet :-)
E-mail:

Nieuwe reacties

02.12 | 03:29

Que precio tiene?

19.11 | 07:23

Voor een verzorgingshuis voor dementerenden in Ede ben ik op zoek naar een oude brievenbus. De mensen vinden het leuk om kaartjes te sturen.

17.11 | 11:05

How beautiful, we are looking for this green mailbox, could you please advise?

16.11 | 20:24

Beste Rob, dat zou ik ook wel eens willen weten. Ben je er inmiddels al achter? Zo ja, dan hoor ik het graag. Groeten, Louk Lachnit